DET KOMMER UT EN FOT!!!!!!

Jaa för så känns det som iallafall, det sparkar och rör sig i magen och tar spjäln mot ljumsken så det känns som det ska komma ut något där, ja det kanske inte är foten eftersom bebisen ligger med huuvdet neråt. Vi fick det bekräftat när vi var tvungen att åka in akut till sjukhuset för någon vecka sedan efter ett cirkusnummer på en pall. Det kommer kanske ut en arm :)
 
I helgen har det varit höst städning. Eller ja för mig då! Karl:n ägnade helgen åt alla dessa bilar...... nu börjar jag bli less. 
Nu ska jag inte köpa en bil till. NU får det räcka!  Trädgården fick sig en omgång med krattning, beskärning och allt va det hör till, nu fattas bara att ställa in vindruvan och lägga granris på rabatterna.
Har också hunnit med att montera färdigt Ikeamöblerna som vi köpte,så nu är dels skötplatsen färdig till lilla bebisen :)
På lördagskvällen blev vi bjuden på middag hos ett par kompisar.Det var skönt att få komma hemifrån ett tag, tack för en trevlig kväll H! 

Idag har jag och Iza bakat Hastbullar, och givetvis när jag bakar så brukar det ju inte bli som man vill, Visst- det enda var väl att dem blev väldigt stora och pös över formarna och kleta i hop sig. men dem blev iaf goda. 

I veckan är det speckat schema, någonting varje dag, typiskt när man har Iza-vecka. Det gäller att pyssla och fixa barnvakter. Är så tråkigt att L-G måste jobba eftermiddag/natt just dessa veckor.  

Det börja närma sig BF bara 4 veckor kvar. Kom på idag att det är nog bäst att sätta på vinterdäck i alla fall på en  bil, med våran tur så lär det väl vara minusgrader-blixthalka och snö i lillsjöhögen när vi ska åka in, och det lär väl bli på natten oxå, har iallafall skaffat en lägenhet som vi får låna när vi ska in på BB, pappor får ju inte sova över längre.  Hmm!

Nu ska jag ta och krypa ner i soffan och kolla på veckans avsnitt att cityakuten.

// Tjao

Kommentarer
Postat av: Helena

Va?!? Får dom inte? Varför inte...enligt syster är det ju inte jättesnurr på barnafödandet direkt. Inte inne hos dom i alla fall.

2008-10-13 @ 22:39:57
URL: http://mattjat.blogg.se/
Postat av: Jenny

Helena- dom har ju byggt om på BB och det är bara endast i mån av plats som papporna får ligga över där tydligen.

2008-10-14 @ 15:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0