Bilar, Gizmo, Jobb.........

Några minusgrader ute idag,
I går var Gizmo trött och klubbad som en oxe, han hade varit ute hela dagen med L-G och hållt på med dem fyra bilarna som vi har. Gizmos favorit är min Saab V4 som är efter min morfar. Han ska in i bilen så fort man bara öppnar dörren och så ska han sitta där och titta, även om man ska bara byta däck eller om man bara ska flytta bilen några meter så ska han åka.
Gizmo var även lite hängig så jag tror han har förkylning han mé.


I går kväll gick jag igenom julgardinerna, fick mig att inse att skulle jag har några som passade så skulle jag få sy om gardinerna, så det vara bara att ta fram symaskinen och börja sy. Bredvid mig satt Izabelle och sydde på en tyglapp också, hon tyckte det var så roligt att hon ville sy idag igen.

På Fredag bär det iväg till Sundsvall på jul-handels-resa.
Det blir julklappar, Ljus och lite annat smått och gått inför julen. Det ska bli roligt. 
 
Snart blir vi arbetsbefriad. Behöver inte jobba länge till, skönt men konstigt.
Jag kommer att sakna mina arbetskamrater och gemenskapen som vi har här. Den kommer man nog aldrig få uppleva på ett annat arbete.

Mindre roligt var telefonsamtalet jag fick från min syster igår, hon berättade att en bekant i Norge har blivit påkörd på övergångstället, så det är inte säkert att han överlever. Tankarna går till honom idag.


 Nu ska jag gå och jobba lite.
Tack och hej för mig idag!

image18


Aktsams sista fest!

Är hemma och är sjuk idag, är så förkyld och ont i hela kroppen. Masa mig ut med sparken på förmiddagen med Gizmo. Det vart ingen lång stund för jag vart helt matt och slut.

I helgen har det varit avslutningsfest för Aktsam. Jag hade jätte kul hela kvällen. Det började med världens hick attack vid middagsbordet som slutade i asgarv som jag inte kunde få stopp på. Och givetvis så kom toastmastern Tobbe fram med micken framför näsan just då.  Och sade att Jenny och har flippat ut totalt i kväll! "Pinsamt inför ca 100 personer."
Maten var jätte god och givetvis måste man göra sig minnesvärd en sådan här kväll så jag och 6st andra tjejer gick upp på scenen och dansade can-can, ett nummer som vi bara hade övat in på några dagar, lite nervös var man, men det underlättade att man hade lite innanför västen "som man säger".

Kvällen fortsattes med underhållning från ett band och givetvis var också "Allt för byn"-grabbarna där också. Tre av dem har jobbat/jobbar på Aktsam.Dansa gjorde man så fötterna värkte. Så stövlarna for av och man dansade vidare.
När man gick hem från festen så var det för sista gången från en Aktsamfest....:(


Nu ska jag hoppa i soffan och kolla på lite såpor ett tag.

Kram från mig.


Det har kommit snö

I helgen har det kommit riktigt med snö, det är väl någon deci´nu.

I lördags tog vi sparken och prövade den nya dragutrustningen på Gizmo. Han sprang jättefint intill sparken, men när han skulle börja dra så ville han inte det riktigt, när L-G sprang framför då gick det bra. Så det hela slutade med att L-G fick springa 5 km utan draghjälp och med mig på sparken!
Vi får nog träna lite med gizmo och försöka att det är tillåtet att dra när han har sele på sig. Vet någon hur man gör detta??


Annars i helgen har vi målat panelen i hallen och en massa lister,så nu blir det vitt/grått. sen ska vi lägga in en ny matta i både hallen och köket. Skönt att slippa den trä färgade panelen, är ganska less på trä färgat nu.

En ny vecka att se fram emot.
På lördag ska jag in till stan och titta på fin klänning till Iza. Vi ska ju på min systerdotters dop, Lemonie. Bäst att vara ute i god tid innan alla jul klänningar tar slut i affärerna.


Tack för mig så länge!!


Vilken dag!

Idag skulle jag inte ens ha klivit upp i sängen. Jag är som en anka idag, Virrig och seg. Allt blir bara fel.
Det spelar ingen roll vad jag gör.
Men jag har ju varit i Stockholm och kollat på 10 skönsjungande, teaterspexade grabbar, fy fanken vad dem va rolig.
När Robban kom ut i sin rosa dräkt, skrattade jag så låg nästan dubbelt.Tårarna bara sprutade så jag missade ju halva hans uppträdande. Men gud va roligt det var. Ni som inte har varit och kollat på detta. Måste bara göra det, ni kommer inte att ångra er.

Jag fick ju även passa på att träffa min syrra i några timmar också.  
Gizmo var som vanligt hos farmor och farfar. Och han har haft det så skönt. Men det riktigt syntes på han i morse när jag skulle på jobbet att han var sur på mig. Jag skulle ju lämna honom igen!
Det är det bästa med Gizmo att han är verkligen en humörs hund. Man ser direkt om han är sur, glad eller irriterad. Och han ser riktigt till att man vet detta också.
 
Det var allt för mig i dag, men skriv gärna en rad i kommentaren!
Tack och Hej!  


RSS 2.0