Gizmo

På den här sidan kommer det kanske att pratas/skrivas en del om min hund Gizmo, och det slog mig att det är kanske inte alla som vet vem han är så därför måste jag sätta in lite bilder på honom. 
Han är en Bernersennen hane som är 1 ½  år . Och han är givietvis väldens goaste.

   


Lugn helg hemma!

I fredags var det dags igen för "Allt för byn",samlades ett gäng kompisar hemma hos mig. oj vad trångt det blev!
 Jag måste nog inför skaffa mig en större soffa tror jag det räcker inte med en tvåa och en schäslong när man skulle ha lite vänner hemma, det är ju inte så roligt att sätta dem på golvet heller. 
Alltid roligt att se detta program, man får sig ett gott skratt varje gång.

Nu har jag varit hemma några dagar och as3:at, skönt att få komma i från jobbet en stund. 
När jag nu är hemma gick jag igenom alla kort på datorn och hittade ett jätte fint kort på solnedgången. det är från mormors gård "Tuva", när jag kollar på det här kortet förstår jag varför jag älskar detta ställe..

Solnedgång i tuva
 298931-13

Vi ses snart igen

Nu ska jag bli snickare!

Ja det är jätte kul att snickra. I helgen lade vi in ett hall golv och vi reglade upp väggar och isolerade. Och det vart inga smärre katastrofer. Så nu tror jag kanske att jag ska bli snickare! Ja,jag är öppen för alla nya yrken nu förtiden inte för så länge sedan skulle jag ju köra hjullastare... om ni kommer ihåg. och nu snickare. vidderna är breda och jag är öppen för alla förslag. Så kommer ni på något som jag skulle passa till, så får ni säga till..

I går fick vi beskedet att Gizmo är utan anmärkning på höftleder och armbågar. YES! Gud vad skönt..nu kan man slappna av.

Nu måste jag gå och jobba lite, sortera post, så nu har man blivit postgumma också........ : )


Hej så länge!

Snickarglädje

I helgen dras det iväg till min mormor i Lillhärdal. Alla syskon med familj samlas, Camilla kommer upp från Stockholm, Jeanette kommer fån Östersund, Therese från Sveg (inte så långt då) och mamma kommer också.
Vi ska renovera en stuga som har varit mögelskadan, så vi håller på att bygga upp den igen. Så nu är det bara att kavla upp ärmarna och dra på sig snickarhandskarna.
Undra hur det ska gå när jag redan har träningsvärk i höger axel/arm, pga av brottningsmatcher med Gizmo. (nu undrar ni säkert hur går detta till?)
Jo vi var ute och gick en promenad i går, M med Sita och A var med. Gizmo lyssnade inte ett dugg på mig när vi skulle gå, han drog som en häst som han aldrig har gjort förrut. Fast å andra sidan har jag heller inte varit ute och gått med honom med någon annnan hund heller på jätte länge.
Till slut fick vi brotta jag ner honom ner i diket för att förstå att det faktiskt var jag som ska bestämma, och det är inte lätt att brotta ner en sennenhane på nästan 50 kilo, Jag är inte direkt så mycket större heller, så det gör saken inte lättare. Inte undra på att han var en trött pojke som låg och sov nästan hela kvällen  ;) 

Jag ska ta med kameran i helgen och en massa bilder och förverkliga minnen att hela familjen samlas, och det är så kul. 

// Jenny
 

 

En ny vecka...och..

... i fredags var vi in på Röntgen med Gizmo,, Väntar spänt på resultat "snälla låt det inte var något mer med honom nu". Han har ju trots allt haft ocd!

Är det någon som vet hur länge det tar innan man får resultatet???


Helgen har varit bra, i lördags var vi på jobbet på fest, en show med musik från 50-talet. Hade jättekul tills strax efter maten när jag fick sprängande huvudvärk/migrän, spelade ingen roll om jag bara drack vatten eller tog tablett, så gick det inte över, så där satt jag och höll i huvudet medans mina arbetskamrater sprang runt och dansade och showade och hade så roligt. hmmm så j..la typiskt mig.

På söndagen var jag pigg och huvudvärken var försvunnen så då var det dags att ta tag i trädgården, så häckar vart klippta, löv och pinnar uppkrattade. Och man fick god hjälp av Gizmo kan jag lova.

Sen vart vi bjuden på middag hos svärföräldrar, det vart fisk med äggsås och till efterrätt vart det kladdkaka.

Sen drog vi oss hemåt och vid kvällningen gjorde vi tacogratäng som vi tryckte i oss framför tv:n.


I kväll får man bara inte missa allt för byn!


Kort och konsist av mig!

Hadé


Jultankar....

Tänk det är inte långtkvar till jul...bara två månader, alltså två månadslöner att handla julklappar på.
Har inte köpt något ännu, det är annat i jämfört med min mamma, hon kan börja köpa julklappar på våren, men har man 5 barnbarn och fyra barn att handla åt så kanske det är smart att börja då..

På lördag ska vi till Bräcke på Guldhits med jobbet det ska bli jätte kul, så det är nog att korka upp baccardin igen(från förra helgen) jo, faktiskt så vart det lite kvar......:)

 I kväll ska jag iväg till massören, som ska få räta ut mitt ben. Sen blir det nog en lugn kväll i soffan.

..... julklappar......jaha....!

// Jenny


RSS 2.0