Brr....

I dag var det 7 minusgrader i morse. brr... :) Usch det känns som vinter är på gång.
Men nu har det blivit varmare och solen skiner, inte ett moln syns på himlen.

Idag är det många här på jobbet som jobbar sin sista dag. Det droppar av fler och fler folk och det känns sorligt, men jag är glad för deras skull. Och önskar dem alla ett stort lycka til!
Nu är det sista dagen som jag sitter på telefon på jobbet, sedan blir det andra arbetsuppgifter. Skönt att ha något att göra iaf.

På eftermiddagen blir det en stadsresa igen, jag ska hämta mina linser. Får hoppas det blir lugnt med stadsresorna sedan, det börja bli ofta nu..
I morgon är det fest på byn. Hamarstrand skylten ska invigas. Affärerna har öppet längre, det blir fackeltåg, och fyrverkerier. Det ska vi givetvis kolla på, vi ska ha med oss Gizmo så jag får hoppas att han klara fyrverkerierna, jag vill inte ha honom ensam hemma i alla fall.
Sen ska vi nog till M och hälsa på, får hoppas att det blir av nu, vi har försökt att träffas i flera veckor men det har alltid blivit någonting i mellan.

Nu vill jag önska er alla en riktig trevlig helg!


mormor varning......!

Igår kväll stog jag och lagade mat i tre timmar.......! Jag lagade rotmos och fläsklägg. Och det är såå gott! När jag stod och lagade tänkte jag ....men herregud jag börja bli som mormor.
Men det var värt besväret för det blev så gott... det ända som saknades var min senap, men jag fick ta det som var hemma.



Medans jag lagade mat målade sambon trappen hemma, det blev grått. Lite roligt att förnya lite....

Semesterbilder...

Nu har jag tagit mig i kragen och lagt upp några bilder från våran semester.

Middag                                   Stranden                          Förlovning                           Utsikt från hotell rummet

Hel härligt ställe, fast man blev lite less på invånarna som försökte sälja på en kläder.  Det märktes att man aldrig hade varit utomlands förrut......

Då syns vi snart vi igen...

Helgen är över.......

......... och gud vad skönt jag har haft det.
I lördags som sagt var jag in och shoppa kläder åt Iza,det blev behövligt nog mössa, vantar, strumpor, fleecebyxa, och lite fin kläder. En klänning...
  Också hittade jag lite fynd till mig själv också ett par jeans och en klänning, När man var där inne i stan känner man sig som en RIKTIG mamma, En korv med bröd till Iza i ena handen fullt med shopping påsar i den andra handen.  Och stressad.!.... vilken mamma är inte stressad i dagens samhälle.....
Innan vi åkte hem vart det ett besök på Mac Donalds.... vad gör man inte för sitt barn.
Sen for vi hem, Gizze helt färdig efter alla intyck efter stora staden. När vi komm hem vart det bad för Iza och givetvis ville hon ha på sig dem nya kläderna när vi sedan skulle åka ner och kolla på "allt för byn". 
Man var ju precist lika dan själv när man var liten...... ville alltid ha på sig dem nyaste kläderna på sig..... Är det gener eller??

Allt för byn var verkligen jätte rolig. Vad dem är duktig! Helt suveräna!! Det ska bli roligt att få titta på dem nere på Intiman i Stockholm. Det kommer att bli jätte kul.

Nu är arbetsdagen snart slut.... det blir nog att åka och handla lite mat när man kommer hem, tomt i kylen som vanligt. :)

Tack för mig idag!

.


Äntligen fredag!!

Ja då var det äntligen fredag, varmt och soligt är det ute.
I kväll blir det nog kycklinggryta av något slag. Kommer ni ihåg reklamen "kyckling på fredag....."
I morgon blir det stadsresa, ska in till optikern och handla lite höstkläder till både mig och Iza. Listan börjar bli lång nu på allt man ska köpa. (bara vi inte kommer hem med en bil bara........)
På kvällen ska vi på centrum och kolla på "Allt för byn" . Det blir roligt att få se grabbarna igen.

Ha en trevlig helg alla kamrater, det tänker jag ha.

Tungt!

I dag är det fint väder lite moln men solen lyser.
Min nacke känns som en tändsticka och att mitt huvud är fyllt med cement, och detta blir när man kommer in på jobbet..... äre det psykiskt eller? Jag vill ha massage! Någon som vill ge mig det?? 

Igår gick jag igenom kläder til Iza, lika sent som alltid, man kulle ha gjort det för flera veckor sedan, Så på lördag blir det akutresa till stan och shoppa. 

Måste bara få berätta om min underbara andra hälft....... I fredags när jag kom hem hade L-G hämtat Iza på dagis,hämtat Gizmo hos farmor och farfar, varit och handlat, slängt in i tvättmaskinen och lagat mat, så för mig var det bara att ta ett glas vin och sätta mig vid ett dukat bord och äta.  Är han inte helt underbar??? Ja må säga att jag må vara världens lyckigaste med denna karl.


 Snart är det lunch, vi är ett par stycken som ska gå ut och äta, vi har inte bestämt ännu vart vi ska, så vi får väl se vad man får i sig i magen i dag. Börjar bli hungrig nu.

Tack för mig för idag!

Städtant....

 Tråkigt väder har det varit i helgen. Grått mulet och regn,,, fy snart kommer väl snön.
Har storstädat hela huset i helgen och dem två dagarna jag har varit hemma och vabbat. Skönt att äntligen har fått det gjort en riktig höst städning. Det var välbehövligt. 
I söndags var vi in till Östersund för L-G skulle kolla på bilar, han känner sig så vilsen när jag har tre bilar och han har inte en enda  : )   (ja se karlar.......  ).
Det slutade med att vi kom hem med en jeep. Så den var man ut och provkörde härom kvällen uppe i skogen. Iza vart jätte imponerad och vill åka i bilen hela tiden.

Kanske ska ta och åka ner på byn och köpa biljetter till Allt för byn i kväll. Det visas i helgen på centrum.

Hopp och studs!!!!


Nytt yrke???

Nu när man snart inget jobb har längre, tror jag att jag ska byta sin kurs i mitt yrkesliv. 
Igår kväll var jag ute och körde hjullastare.
En annan har inte ens varit inne i en sån där så det var spännande. Man kände att man hade lite makt att köra en sån där stor traktor. Det var jätte kul, så man kanske ska gå som lärling hos L-G och köra hjullastare.

Vad tycker ni om det?? Lilla jag och stora traktorn. hihi........
image5

Back, blackagain.....

Ja då var jag tillbaka från semestern med stort hål i plånboken.
Har varit helt underbart att vara utomlands, lite svårt att tänka sig att i går morse låg man vid poolen och solade i 30 graders värme och strålande solsken.

Det har varit helt underbart varför har man inte gjort detta förrut.
På måndagen var vi på Hamam (turkiskt bad)
På onsdag var vi på en båtutflykt till Manavgatfloden där man fick bada i sötvatten i floden och på andra sidan saltvattnet i havet.  Och där passade vi på att förlova oss också, det var jätte mysigt. så nu är man nyförlovad och nykär igen.

Veckan har gått väldigt fort och man vill inte tillbaka till vardagens allvar igen, men tyvärr....... bara att kämpa på.

I kväll blir det nog en romatisk middag med L-G som fyller år i dag. Grattis till dig.... gubben min!

Kommer in med bilder från semestern så ni får se lite senare. 

Hej hopp  

RSS 2.0