Julbak

Var det någon som såg LeilasJul igår.?! Åhh det var så mycket gott. Så nu ska jag ner på affär´n och handla för jag ska göra Leilas chocolate crackles (snöiga kakor).

Men jag får passa mig,(svärmor varnade mig) för det är rullatorrace på ica, pensionen har nämligen kommit idag, så alla gamlingar är ute och handlar idag. :)

Tror jag ska göra en sats ischoklad också, Måste göra mera godis!
Knäcken är kvar men julkolan som Iza och L-G kokade är snart slut och mina mintgodisar tog slut på bara några dagar, hälften hamnade ner i Izas mage och resten bjöd hon bort, det var ju tur att jag hann få smaka en iallafall :)

Lite ögongodis!


Ha en bra dag!


Julafton nästa vecka

Sitter nu med Evian i knät och försöker få honom att sova, han har nämligen sovit lite det sista dygnet, igår var han så pigg att han var uppe i 7 timmar i sträck, jag lyckades tom somna före honom, Men han är inte kikig utan ligger bara och tittar med sina stora blåögon.

I fredags var vi på birsta och handlade julklappar, på bara ett par timmar hade vi handlat färdigt alla julklappar till alla. Fast jag har en julklapp kvar och det till min älskling, men han kunde jag ju inte köpa till när han var med. 
Kom på i morse att det är ju julafton nästa vecka!!! Ahh, gud vad tiden går fort.

Nu har Evian lyckas somna, då ska jag passa på att springa ut med Gizmo och hämta posten.
Ta det lugnt i julstressen!!

vink

Att något så naturligt kan vara så stort.

Länge sen sist, men ni kanske förstår att jag har andra prioriteringar än att sitta vid datorn nu, Jag föredrar att sitta i soffan och mysa med lilla Evian istället, men jag ska försöka att inte svika er helt.
Och det kommer säkert att bli lite bättre när det inte är mitt uppe i julstök och allt som ska fixas nu.
Evian är jättesnäll,han växer och blir stor. Och han är ju absolut världens finaste.
Det har varit stor omställning och ingenting är som förrut. Största omställningen är nog att få tvätta så mycket :)
Nu helt plötsligt så verkar det som att dygnet har fått många timmar för lite, Man hinner bara kliva upp, så tjopp! Så är klockan två och hela förmiddagen har gått.  Man hinner inte mycket nu....
Men till veckan ska jag iaf baka lite med Iza, det blir saffranskaka, mintgodis, julkola och givetvis knäck.

Tänk det är redan andra advent och snart är det ett nytt år. Vart har 2008 tagit vägen???  Ja nästan hela året har jag gått runt med magen i vädret och varit hormonstinn, så det är väl kanske inte så konstigt att jag försöka förtränga det kanske.

Nu ska jag göra iordning lite julkort att skicka iväg, innan Iza kommer till mig.

Ha det så bra!
Julkram!


RSS 2.0