Sol på Blocket

Strålande solsken och hur vackert väder som helst,, Bli så sugen på att dra på skidorna och ta med kameran och fara ut och fota lite, kanske blir det idag.

Skulle beställa böcker på Blocket i går,( Kommer nog aldrig att göra det igen)
Tjejen jag skulle köpa boken av fatta inte vad sk internetgiro innebar och inte ville och läsa och förstå det heller. Jag tycker, säljer man grejor på blocket ska man veta vad det innebär för jag har ingen lust att betala i förskott rakt in på någons konto, jag har blivit lurad förrut och tänker inte bli det igen!
Det hela slutade med en massa missförstånd och arga telefonsamtal. Och det vart jag som var beskylld för att vara bedragare, (skulle jag vara det om jag vill använda internetgiro????)

AAAAHHHH!!!!!!!! (ville bara få ut lite ilska)

Nu börja det bli lite kallt i kåken så jag får nog gå ner och elda lite.

Ha det så skönt i fin vädret idag!

Snö

I går var jag in till stan med S och shoppade lite, trodde att jag skulle komma hem med mycket mer än jag trodde.
Men jag fick klart för mig en sak och det är att jag måste gå upp i storlek på mina byxor (ångest).
Då var det ju inte lika roligt att shoppa längre, men jag fick ändå en trevlig lång dag med min kompis.
 
I dag snöar det som sjutton, försökte att ta tag i den där snöskyffel och skotta bort all blötsnö men efter bara några tag var jag helt färdig, tror jag börja bli sjuk. Men jag plågade igenom hela tomten så den vart skottad ändå.  Det har ju fortfarande inte slutat snöat så jag måste väl ut och plåga mig en gång till. hmm.

Gizmo är lite deppad nu så det är nog en tik som löper igen. Jag får försöka att springa en sväng i skogen med han så han bli glad igen. Det är ju det bästa som finns.  

Mer än så blir det inte idag!

Tack och hej!

Tillbaka till vardagen....

Och vad är nu detta, det känns nästan inte som man har en vardag när man är hemma och går.  Fast ändå så har man fullt upp och när kvällen kommer så tänker jag "det skulle jag ju oxå har gjort idag". Skumt..... Det är nästan så där så man inte vet vilket ben man ska stå på.

Från min lilla "minisemester" tog jag med en Stringhylla (ni vet såna där som börja bli modern igen) Och den håller jag på att göra lite finare, vi har sprejat sidorna (gallret)  svart och målar dom tidigare 70-talsbruna hyllorna vita,så nu är det bara en målning kvar på hyllorna,sen får vi se hur resultatet blir.
 Snyggt!

Jag fick idén från något heminrednings program, tror det var äntligen hemma, då satt hon upp sådan nya i ett barn rum och det vart jätte fint. Var in och kollade hur mycket såna skulle kosta och jag vill säga att dem är inte billig, så då var jag till mammas vind och tog en hylla där istället.- Tack mamma för att du sparar på allt skrot! 

I morgon bär det iväg intill stan igen (var där igår oxå) men nu ska jag följa en kompis, ska passa på att shoppa. Jag MÅSTE köpa byxor nu, Som ni kanske har läst tidigare så är jag snart så desperat att jag tar min sambos byxor snart. 
Sen blir det nog att sitta på ett fik och prata en massa skit oxå. 

Nu ska jag iväg och måla det sista på hyllorna. 

Hadé /Jenny  

Minisemster

I måndags tog jag och Izabelle bilen och for på en minisemester, Vi åkte ner till min familj i Sveg, så nu sitter jag här hemma hos mamma och skriver, skönt med lite semester.

Igår var vi till Izas gudmor i Lillhärdal, Vi packade picknick korg och drog i väg med hund och spark till en å där grillade vi korv och myste framför elden. Senare skulle vi åka till Sveg igen och gå på bio och se "Albin och gänget" med mormor. Men när vi kom fram till luckan så var det fullbokat,man måste tydligen boka i förväg vilket man inte är van vid i hammar´n. Då gick vi in och handlade snack och godis och hyrde en film istället, så åkte vi hem till syrran och kollade på råttatouille istället.
Om jag får säga det så tycker jag den filmen var överskattad,jag trodde den skulle vara roligare, och ingen vidare hit för Iza var den heller.


Nu ska jag snart gå iväg och hämta Michaela (min systerdotter) på skolan,jag är nämligen barnvakt idag, istället för en så har jag tre få se vad vi ska hitta på för skoj...... =)

I morgon bär det iväg hem igen, som det är sagt "borta bra men hemma bäst".
För visst är det så!

48 tusen rosor......

...till min karl vill jag ge.  Världens underbaraste och hur go som helst.

image28

I går när det var Alla hjärtans dag (om någon missade det) blev det romantisk middag. med levande ljus och god mat och vin. Det var super gott, som avnjöts med kladdkaka efteråt.   
T.o.m Gizmo fick smaka av maten.

På kvällen ringer m och säger "Jag älskar dig" , Att det kan var så skönt att höra detta ord från sådana som ej säger det så ofta.

Idag har jag varit ute och åkt spark med Gizmo i det fina vädret, strålande solsken och 4-grader.
 Ibland går det lite väl fort och svänger man precist då, så far man ju på ändan och när händer detta då?? Jo precist när det kommer folk och ser en givetvis. :)
Tur är att man kommer helskinnad ur det.

I morgon bär det iväg till stan igen! Ja undra hur många gånger jag åker in till stan på en månad, Skulle jag skriva upp det i almanackan så skulle den väl bli självskriven snart.
Men i morgon ska vi kolla på skidskytte, det ska bli väldigt roligt. Så kollar ni på tv:n i morgon så kanske ni ser mig på läktaren.  

Min frisyr vart jag väldigt nöjd med, nu är det avkortat och färgat. Det efterlystes före och efter kort. Jag försökte ta några kort men jag ser bara ut som en kråka (varför kan man aldrig se normal ut på kort), så det blir inget, men ni får väl se det när ni träffar mig, men är ni väldigt nyfiken så får ni väl komma hem till mig så bjuder jag på fika oxå.

Nu får ni ha en skön fredagskväll, för det tänker jag ha.....

"Lev idag i morgon kan det vara för sent "

En försenad All hjärtans dags-kram från mig till er!


Toppluva och raggsockar!

I morse när jag vaknade kände jag att jag hade huvudvärk´och den har hållit i sig hela dagen. På eftermiddagen blev den ännu värre och nu går jag runt med toppluva och raggsockar inne, Jag är så tjusig må ni tro´... !

Tror att jag börjar ta över förkylningen som guben har.... han har varit hemma en hel vecka och dragit på sig bihållsinflammation oxå, så jag kommer nog inte undan.

Har hittat några bilder på frisyrer....nu får ni gärna komma med kommentarer och förslag!

    
Fin färg......                     Inte slingorna....       i en mörk färg kanske

Det blir nog ingen lugg iaf, jag blir bara irriterad av den, Har klippt lugg flera gånger men det slutar med att den hamnar i en hårklämma eller liknande.

Nu ska jag gå till guben för han skulle ha hjälp med bilen. Sen ska jag krypa ner i schäslongen framför Tv:n, det är ju Grey´s idag!!

Hadé, så återkommer jag med ny frisyr i mörr´n.

Ny frisyr

Funderar på att skaffa mig en ny frisyr men det är så svårt att bestämma sig, Men jag tror att jag ska klippa av det en bit och färga det mörkt... vad tror ni om det?? 
Några sidor jag kan tipsa om man vill:

http://www.frisyrer.se
http://www.bosshairstyles.com/
http://www.ukhairdressers.com/style/main.asp

Nu ska jag gå och klippa sambons hår....... (få se om han vågar sig ut imorgon)

Ha det gött!


VM

Var in till  på invigningen för skidskytteVM i går..... Shit vad det var mycket folk. 
Iza var och klättrade i snö borgen och vi ville föreviga detta minne tog fram lilla kameran (som inte har varit använd på ett tag) och givetvis var batteriet helt slut... F..k vad less man blir på sig själv att man inte kan kolla sånt innan man åker hem ifrån. 
Fast vi höll på att bli helt fast klämd av allt folk så var det en häftig känsla att var där på invigningen.


Idag har det varit en pissdag.Fast jag har gått och haft ont i magen som bara den idag, skulle jag ta mig ikragen och göra det lite fint. När jag nästan var färdig så for det ner en blomkruka, när jag skulle dammsuga upp blomjorden, drog jag ner hela skurvattnet på golvet med dammsugarslangen.  Då gick jag ner och skulle koka lite kaffe, ja då for det kaffepulver över hela spisen .  Då gav jag upp och gick och lade mig på soffan och kollade på film tills min älskling hade gjort en romantisk middag med levande ljus och lite vin, så nu mår jag betydligt bättre.

Nu ska jag ner och kolla på Melodifestivalen, jag håller tummarna för MM som är så bra! Lyssna på han här! (snodd från vännen M)

// J

Inredning!

Nu har jag bestämt mig att Iza ska få ett nytt rum, det kommer att bli betydligt större, så jag måste inhandla lite möbler. Just nu sitter jag och kollar på nätet på olika inredningar av barnrum och hittade den här spännande sidan. Roligt att kunna gå in och kolla vad andra har inrett sina hem. 

Nu funderar jag vilken färg det ska bli, frågar man Izabelle ska allt vara ROSA. Och hur länge kommer det att vara.....ett två år kanske! Blir det rosa tror jag målar istället för tapetserar iaf.
Igår var jag inne på Järnia och kollade på tapeter och där hade dem en speciell barn pärm med tapeter och jisse vad häftiga dem var, Men det passar mindre barn än Iza och det var ju synd.  

En anna sida jag har hitta är en Engelsk sida och sådana rum ser ju oftas inte ut som här i Sverige då, men roligt att titta och få lite inspriation.
En tanke jag har är att ha väggord  "ska jag skriva själv eller ska jag köpa dem??? Hmm.

Förresten var ni ute igår strax före 20,00 ??? I sådana fall kanske ni hörde Iza uppe i slalombacken, för jisse vad hon skrek.........arg som ett bi var hon, så nu är slalomåkningen indragen denna vecka. Jag undrar egentligen om hon ska få ett nytt rum..........trotsunge!

Fondvägg eller?................ Kanske wallies?  

Planerna är många, vi får se hur det blir.

/Jenny
 

RSS 2.0