Kalas

Ja igår var det barnkalas här, Iza fyllde ju 6 år! Lillan har blivit storan......
Allt gick bra, förrutom att en kille praktiskt taget vände i dörren och skulle inte vara med på något kalas.
Han hade tidigare frågat Iza om Gizmo skulle vara hemma men det var han inte.
Tror att hunden hägrade mer än tårtan...... :)

Är lite matt idag så det blir en slödag idag. Men har ju faktiskt pluggat lite.  Så lite nyttig har jag varit. 

Tänkte dela med mig ett träningstips.........!  Fungerar bra som aktivitet för tre stycken t.om. Hunden springer brevid och tränar motion och fokusering, barnet tränar balans och skrattmuskler, gubben tränar mer benstyrka och rumpmuskler (hmm...).

image19
(kanske inte syns på bilden men det är en lina som Iza håller i som är fäst kring midjan på "gubben".)

Bullar och kakor!

Idag kommer det lite fjun med snö, och det är några minusgrader. Skönt att det blir lite snö så slipper man gå runt och vara stel som en pinne och är livrädd att man ska ramla.


I går var jag hos en kompis och bakade. Eftersom jag inte är en veteran inom bakning så blir det en del missar, men tillslut blev det lyckat och det blev ialla fall bullar och hallonkaka.

Gizmo var också med under dagen och min kompis har två goldentikar.
Så han hade full upp hela dagen och så fort vi kom hem vräkte han i sig maten och sedan slängde han sig på golvet och sov.


I dag blir det en lång promenad med Gizmo och sedan ska jag nog bara lata mig.

Det ser ut att bli en fin dag........

I helgen bär det iväg till stan, ska handla lite inför min dotters födelsedag. Hon blir ju stor tjej på tisdag och fyller 6 år.
Det är konstigt, det är inte förrens hon växer som man märker vad tiden går fort, och hur gammal jag själv blir.


Nu ska jag gå ut på en promenad.

Hej så länge!


God Fortsättning!!!

Ja!  Då har jul och nyår passerat. Gud vad tiden går fort.

I julas var vi ner till min mormor i Lillhärdal/Härjedalen en vecka, Hela familjen samlades med sina familjer och det blev en massa god mat och en hel del kälkåkning. Man åkte så man vart hel ledbruten, den som skrattade mest var nog Iza som tjöt av skratt när vi for nerför backen.

Ställde mig på vågen i morse och det skulle jag inte ha gjort! Det har blivit alldeles för mycket mat och framför allt godis. Jag brukar inte vara någon snaskråtta precist ,men en vecka före jul slutade jag att snusa. Det som var närmast till hands var just julkolan som man hade kokat. Så 1 burk kola tog slut innan julafton.    
Usch vilken ångest!!!

Men jag började att infira mitt nyårs löfte, Jag var ute och åkte längdskidor. Mitt nyårs löfte är att inte börja snusa igen och att börja träna "lite" mer. Inte att glömma att jag  tränade ca 3 gånger totalt under hela  förra året. Så jag borde nog klara av att träna mer än det ialla fall.  
Jag tog med mig Gizmo och draglina. Och när vi kom upp på berget och skulle börja åka så kom det precist en kvinna med collietik, släppte villigt förbi dem och sen hade inte jag något problem att få drag hjälp precist!
Fort gick det och roligt var det! Gizmo ska få följa med fler gånger....... :)

I morgon ska vi in till stan en sväng igen och på fredag ska vi hämta/köpa en ny/gammal bil igen. 

God forsättning på er!
/ Jenny 


 


RSS 2.0