För förälrarTryck på bilden så kommer du vidare.

Nu e det sommar!

Loggar in en snabbis, mellan tuggorna på ugnspannkakan.....

Nu har verkligen sommaren kommit med besked och häggen börjar blomma, det sista jag prioriterar är den här datorn, vill bara vara ute och påta i jorden.

Så nu har jag bestämt mig att ta en paus vad allt msn, facebook,blogg,familje/hund sidor heter. 
Också är det fullt upp med hundutställningen också.
Ni kan ju alltid komma in på en fika istället och se vad jag har för mig, för det har jag alltid tid med :)

Jag har en hemlighet att komma med...... eller kanske inte! jo jag är GRAVID!!! TJOHOO!! åh vad glad jag e för det, om allt går bra kommer parveln ut i mitten av november. 
image48
Ha nu en riktigt skön sommar.
Kramar

Hundutställning

Ja här är fullt upp.

Håller på att hjälpa till att anorda hundutställning här på Hammarn. Också håller ju vi på här hemma en del, just nu är det trappen som får sig en omgång. Och lite blommor och träd håller man på med,så nu är det fullt upp nästan hela dagarna.

Så ni som har en hund där hemma, ANMÄL er till utställningen 28 juni.  Gå in på http://hem.passagen.se/rbhk/ och anmmäl er. Pass på för sista anmälningsdagen är 31 maj.

image46  VOFF!!

Äntligen!

Har köket blivit färdigt.Och så här blev det:   
image45


Men det har ju även sett ut så här:

image40

Och så här gick det till:
image41
borttag av gamla kaklet.......(hittar fortfarande kakelbitar i köket :)
image43
Spackel på gamla mattan.

image44
samma mattan kommer också att vara i hallen.....

Nu är det bara lite småfix i hallen kvar, det ska även läggas mattan i trappen, också hade jag tänkt att måla om lite möbler. Listerna är målade och ska sättas dit, äntligen!! Målade panelen i November och har inte haft lister i hallen sedan dess ;) 

Igår var jag på tjejdag på Wildhussen och det var jättetrevligt. ni som inte vet var det handlade om, så var det en dag för tjejer som fick prova på tre olika saker, som tex, taktilmassage, vanligmassage, fotmassage, ansiktsbehandling, make up, häxa, medium. vi blev bjudna på buffé och på kvällen var det uppträdande av två tjejer "trubadurer" och dom var jätte bra.  Det blev en väldigt minnesvärd dag för mig i alla fall.  
Och tack Nettan för att du ordnade denna dag!

// JENNY

RSS 2.0