Födelseannons!

Family.se

2 har blivit 3


Lilla Evian har kommit till världen 

3460g 52cm 14/11 2008

Värkar

Sitter nu med värkar ca var 10:e minut och har gjort det i ca två timmar, Så nu kanske det är på gång.......Hoppas!

Ha en bra dag!Uppdatering

Som ni kanske märker håller jag på att ändra min bloggsida en del.
Den är under uppbyggnad så ser ni något som är konstigt så vet ni vad det är.

Kramar


Nu sitter ...

....... jag här och är inne på den sista veckan, på måndag är det nämligen BF. Den stora dagen, förrut trodde jag stenhårt på att bebisen skulle komma ut tidigare än BF men det verkar som att den ska vara där inne. Och jag får gå över tiden (Om den inte får raketfart och sätter igång snart.)
Förvärkar har jag ju haft sedan 6 veckor tillbaka. så det är jag ganska van att ha, men i början så trodde man skulle iväg efter varje liten känning. Har i alla fall packat väskorna, bäddat gästsängen till barnvakten,tankat bilen, vattna blommorna, laddat batterierna i kamerorna och kontantkortet i mobilen. Och L-G garderar sig med egen bil till jobbet.
I dag känns det mer annorlunda än vad det har gort tidigare så litet hopp finns ju. Har lejt hundvakt till kvällpromenaden med Gizmo för den klarar jag inte av att gå längre tyvärr. Känns som nedre delen av kroppen sitter helt löst och ska fall av(usch så det lät)

Tur som är har jag fått tredje och sista boken av Stieg Larsson av svärföräldrarna så jag har något att roa mig med medans jag väntar, tur att boken är på ca 700 sidor. Trodde det skulle räcka men jag har redan plöjt igenom halva boken :).

Har ju sytt färdigt amningskudden och så gjorde jag blöjautomaten och så här blev det:
Använder redan amningskudden som avlastning i soffan. Jätte händigt!


 
Nu ska jag sätta mig och mysa med Iza i soffan, det är ju bollis. Å så fick jag besök.

Kramar

Tävlingar!
Tävla om halsband från:
http://www.puss.se/ tom 26 Nov


Jag tävlar om ett valfritt smycke hos Dreams of Pearls Muppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå
Jultävling


Här kan du delta i vår jultävling, pågår till 29.11. Lycka till!
mosters
Tävla om dessa på Villa Hemmets blogg.


Vinn lyxig handduk från Lexington!Tävla Här
Tävlingen pågår till söndagen 9/11. 

I väntans tider.......

Går här hemma med värkar och sammandragningar omvartannat, vet att man inte ska gå och tro att den ska komma ut, men jag har bara 12 dagar kvar til "Bf" (som man säger på gravidspråk) och när jag pratade med barnmorskan inne på förlossningen så sa hon att jag inte skulle vänta för länge hemma för att det kunde gå fort. Jag undrar bara när.....????
För att fördriva tiden så "boar" jag. Jag har ju sytt min amningskudde. (Bilder kommer) blev ju lite fyllning kvar kan jag säga, typ 80 liter!
Så nu har jag bestämt mig för att göra en sån här modern Sit On It  Den kommer då inte bli så där stor, men den blir nog ganska lagom för Iza och lilla bebisen att använda.
Just nu håller jag på att sy en blöjautomat/blöjpåse vill göra en i samma modell som denna:

men hittade ingen direkt sybeskrivning, men jag sydde ju en påse i skolan så det kan ju inte vara så svårt. Har ritat en egen beskrivning så jag få se hur den blir.

När man är gravid tror att man får sådana här märkliga tankar om att man ska klara allting som man inte har gjort förrut, helt plötsligt står man där och prövar en massa saker som man tidigare har rykt på axlarna och sagt ,det kan jag inte. Nu står man där tjurig som en oxe och ska klara allting och helst med ingen hjälp,och skriker nästan -inget är omöjligt!!!
Är det en del av moderskänslan/instikten eller?

I kväll när vi var ute på en kvällspromenad med Gizze började vi titta på stjärnorna, letade efter L-Gs stjärna som han fått från mig.:) då fick vi se ett stjärnfall, jag har nog inte sett ett sådant sen jag var liten tror jag. Tror att det är ett tecken, sa till L-g att nu kommer nog bebisen ut inatt.....hoppas! 

Det var allt för ikväll, hadé !
 

RSS 2.0