I graviditetens flummer.

Kan inte sova....... har varit vaken sedan före fem i morse..........undrar om det är kroppen som börjar ställa in sig på småbarn rytm nu????
Sedan ligger man där och tänker och planerar allt, och så har man hela dagen att åtgärda allt.
I går morse drömde/tänkte jag på ventiler som måste fixas i sommarhuset hos mormor. Ja det tog flera timmar för mig att ringa och kolla upp exakt vilken modell som vi skulle ha. Jag som är minst i familjen jag ska fixa jag,har jag tre systrar??? Hmm!

Någon natt tidigare vaknade jag och var skit förbannad på en anställd på TH eller Zalaris (det vet man inte heller!) För att hon inte har skickat arbetsgivareintyg snabbt nog. Fick som tur va det igår men ett annat papper som dem lovat att skicka ,det har jaginte fått, så att jag ringt till dem nu säkert fyra gånger det skiter dem fullständigt i. AHHHHHHH!
Skönt att få ur sig lite, kanske jag inte vaknar i natt och är rasande och slipper skrämma L-G ur sängen :)

Ha mer tankar om förlossningen, bestämde mig i morse 5:30 att jag ska försöka med mindfulness metoden. Har beställt en skiva så nu ska jag träna på den metoden. Det passar nog mig. Annars är det bara att ta det för vad det är.... det är så mycket som kan hända under en förlossning som man inte vet så det är lika bra att vara inställd och öppen för det.

Igår var vi in till stan och köpte en bil till, så nu har vi två ny (gamla) bilar. Nu ska bara Chryslern in på lackering och hundburen hämtas, och försäkring tecknas på lagunan, så kan man lämna detta bakom sig också. Nu är det blocketförbud i flera veckor. :)

Ska göra iordning doppresent till systersonen idag, ska ju på dop i helgen. Den lilla stackaren är bara ca en månad gammal och har redan varit sjuk. Tänk vad livet är hårt. Längtar efter att få träffa honom och "gosa" lite på han.

Nu ska jag inte tråka ut er något mer med mina bilköp och tankar,,, hur som helst så ser det ut att bli soligt och fint väder idag........! 

Tack för mig!

 

Hösten har kommit!

I morse när jag var ute på en promenad med Gizmo, upptäckte jag att dem första lövena faller, jaha du är hösten här. Tycker att det är en ganska mysig årstid, Sitta inne och kurra under en filt med levande ljus och mysa.

Har iaf fyllt på bärförrådet med både hjortron,blåbär och lingon. Lyckades ju faktiskt att koka sylt också.
Gizmo är väldigt ivrig när vi är ute i skogen och plockar, Han går runt och äter bären han också, han riktigt gnager av bären. trodde inte hundar åt bär men det ser väldigt roligt ut.  Igår åt han säkert flera liter lingon,

 
Sista gången var det lite väl jobbigt med att stå dubbelvikt, börja kännas att man är höggravid nu.....
Det börja kännas i revbena och det värker i ryggen, men bäckenet är mycket bättre sedan jag har börjat använt gravidbältet.  Ska bli skönt att få börja gå på gravidbad och simma lite, 

Dags att börja ta in lite blommor för vintern, har ett projekt med att försöka plantera ekar, jag misslyckades förra året när den frös ihjäl i vintras. Men denna gång har jag också tagit en massa ekollon från min systers sommarställe. 
Där har dem "bonsaiekar" och dem var verkligen häftiga.  Har även tagit ekplantor men det var bara en som tog sig.

Kommer att ställa iordning ett varmförråd så jag hoppas att det fungerar denna gång:)

Nu ska jag börja göra en god middag till min älskling, han fyller ju år i dag, sen ska jag smaska i mig  svärmors goda tårta. Grattis Älskling!

Vi synes!!
 

RSS 2.0