Glad Påsk och ännu en tävling.

Glad påsk på er allihopa!
Här är vi hemma i påsk, stökar på ute med både rabatter,häckar och bilar som ska städas osv.
Roligt är det att tävla, därför länkar jag dessa tävlingar, dem kanske är mest för barnfamiljer men jag tror att jag har några sådana läsare också.

Gör som jag: 
Njut av det fina vädret! :)"Jag är med i utlottningen av ett hemligt paket från Rebuz Kidz, värde 500kr hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"


En ny tävling"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
1 presentkort a´500 kronor från Kiddoz!
 Var med och tävla HÄR du med!"

En till tävling!


"Jag är med i utlottningen om ett presentkort värt 300kr från Yorrik hos Tant Ulrika, var med HÄR du oxå!"

Tävling


"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 500kr från me&i hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"
T.om. 13/4

Kanske cykling.....?

Igår åkte Iza till sin pappa, på vägen hem var jag och Evian in till A och hälsade på en sväng. Där bjöds det på alldeles nybakta bullar och kakor, dom kom direkt från ugnen, Och dom var jättegoda. Sedan bar det hemåt. Evian hade somnat så jag la han i vagnen så han fick sov ute en stund.  

Hemma var det tomt för L-G var ute på pimling med sitt jobb. Så jag tänkte städa husvagnen som vi har fått lånat , men när jag väl hade fått ut alla städ grejor, insåg jag att min kära sambo redan hade städat den....)?!
Det var bara att gå in med alla grejor och börja städa inne. Gjorde lite påskfint och idag ska jag hämta ris och hänga påskägg och fjädrar i dom, Synd bara att Iza inte är hemma och hjälper mig med det.  

Idag ska jag kanske åka en sista gång för i år, en tur på längdskidor. Vad ska jag sedan hitta på för att motionera, löpning- inte kul, Kanske cykling... jag vet i alla fall att det kommer bli en massa promenader i skogen med både Gizmo och Evian, vi har köpt en sån där bärstol som Evian ska sitta i, så jag slipper kånka på barnvagnen.

NU ska jag gå upp och hämta ner både Evian och L-G för nu blir det frukost!!

Godmorgon på er!

Dop avklarat

Ja då var Evians dop avklarat, och allt gick bra. Dopet hölls i Ragunda kyrka, Musiken vi hade var två psalmer,"Lilla liv" och "Jag tänder ett ljus". Izabelle och kusin Michaela sjöng "sov du lilla videung". Och sist spelades låten "Du är älskad där du går" som Susanne Alfvengren sjöng på melodifestivalen.Evian hade en dopklänning som min mamma har virkat och som alla mina syskon har haft och likaså alla syskonbarn. Efteråt bjöds det på kaffe, smörgåstårta, gräddtårta och kakor i sockenstugan. Det var dukat i blått, såklart.Ljusen gjordes fina med ett band av blå små fötter. Servettringarna blev så här:
   En lyckad dag blev det och skönt att det är över, nu är det bara tackkorten som ska fixas.

Jag har fått min mamma att sticka en åremössa till mig. Lila och fin vart den. Och inte heller så dyr, jag skulle aldrig lägga ut  över fyra hundra spänn på en sådan mössa. Nu tyckte Iza att den blev så fin att hon vill ha den hela tiden.
Så jag få se om jag hinner använda den något den här våren, nu verkar det som att våren verkligen har tagit fart med sina soliga dagar, det är ju så skönt.

Evian gör framsteg varje dag, nu har vi prövat hoppgungan också och den är så rolig att vara i.Han har också börjat sina första smakportioner med potatis, mosat med smör och bröstmjölk.

Nu ska jag mysa med Iza innan det är dags för läggdags.


Gokväll


RSS 2.0