Trött

Idag är jag bara trött och seg. Jag tar nog igen mig efter helgen, vi fick ju besök av syster med tre barn och Mamma.
Också avverkade vi årets födelsedagskalas för Izabelle, nu är det ett år till nästa, men där mellan ska det ju planeras för ett 40-årskals...... också.

Nu planerar jag för Dop på Evian som ska bli framöver. Jag kan inte förstå att jag har börjat avsky att planera det var ju det som man tyckte var roligt förrut, undra om det har med att göra att man inte har den tiden längre....

Dags för en ny frisyr igen, funderar på att klippa av mig till halvlångt. Som det är nu är det för långt. ska jag slinga eller ska jag färga mörkt?? Vad tycker ni??
 
Kanske ska jag klippa min lugg så här ,som tydligen ska vara modernt nu.
 
Nää uch och fy ingen kort lugg för mig.

Det ska också vara mittbena och långt hår som gäller också i vår men jag tror jag klipper av det iaf.
Ja vi få se hur det blir.
Nu har Evian vaknat.

See you!

Köpes

Nu är jag ute efter en gåstol till Evian.
Är det någon som har en sådan begagnad och är villig att sälja den till mig??

 
Skriv ett inlägg så hör jag av mig.

MammabloggTitta vad jag har fått, nu blev jag glad!
Att så lite kan göra så mycket, tack så mycket Maria
Jag skickar denna Award vidare till dessa underbara mammabloggar:

Helena
Nettan
Åsa


Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Och lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, som att de har fått den!


Tiden går fort!I helgen har vi varit in till Östersund en sväng, sov en natt hos M, passade på att handla på sig lite saker till Izas kalas när man ändå var inne. Min tjej fyller ju hela 7 år på torsdag, "(gud va tiden går fort)" ,så hon ska ha kalas på lördag."Ve å fasa" ,det är inge som jag ser fram emot, inte att det kommer kompisar och det blir en massa barn utan det är planeringen som är värst. Men man får väl tänka att det är bara är en gång per år. 

Vi är förresten med i tidningen idag http://www.op.se/parser.php?level1=6&level2=774,
Nu ska jag ge Iza lite kvällsfika och sedan ska det kikas på Idrottsgalan. Hoppas Kalla tar hem Jerringpriset!

Kram
  

Uppdatering

Håller på att ändra utseendet på bloggen igen. 
Bara så ni vet.

Men nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sedan gå och lägga mig, tror inte det kommer att bli mycket sömn när lillen har sovit i stort sett hela dagen. 

Hörde precist att "allt för byn"-gänget skulle vara på Mittnytt imorgon, det måste jag kolla på.

Go'natt så länge!

 

Tävling"Jag tävlar om en valfria ekologiska produkter
till värde av 500:- hos Iob-butiken Muppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå"

Jag har blivit utmanad!

Av Helena
4 FAVORITPROGRAM

Grey´s Anatomy
någon skidsport helst med gevär på ryggen :) heja ACO!!!
CSI
Desperate Housewife

4 SAKER JAG GJORDE IGÅR

Firade svärmor
Körde skoter

Åkte skridskor
Kollade på när Iza skulle lära sig skating på längdskidor

4 SAKER JAG SER FRAM EMOT

Nästa gång jag kommer utomlands
Verandabygget

Att få åka längdskidåkning
Att få komma till frissan

4 FAVORIT RESTAURANGER

Loftet
Brunkulla
-

-

4 SAKER PÅ ÖNSKELISTAN

Att få simma med delfiner
veranda
skiddress (längd)
Ny frisyr

Jag utmanar: Maria, Marja, Nettan, Johanna


.
Jul och Nyår

Då har det varit jul och ett nytt år har det blivit. Julen firades hemma här med svärföräldrarna oh S. Mysigt och lugnt var det. Har kommit på att det är inte mycket jag suktar efter på julbordet, ska jag äta något så föredrar jag sillen, men tjälknölen kan jag inte vara utan. Det kanske inte klassas som julmat men i min familj är det tradtion att ha sådan på bordet. Utan den blir är det ingen jul.  Hade faktiskt ingen julstämmning alls förrens på julaftonsmorgon när jag gjorde en macka med tjälknöl på. Då blev det jul för mig.

Har varit ner till Sveg/Lillhärdal en sväng och hälsat på släkten, vi gjorde ett besök på badhuset i Sveg med syrran och hennes familj, lilla Evian badade bubbelpool, ni skulle sett han med sina blåa badbyxor, han tyckte det var jätte mysigt att bada. Tyvärr kunde vi inte ta bildbevis på det.
Har också varit hos min mormor och åkt pulka (ingen jul utan att åka i pulka i backen) och hej va det gick. Sedan gjorde vi eld och grillade korv och drack varm choklad och bara myste. 
Sedan åkte vi hem för att fira nyår tillsammans med några vänner. God mat och trevligt sällskap så ska ett nyår firas !

Fick en köks/bak assistent i julklapp av min älskling, han tyckte väl att jag skulle baka bullar:) för min ursäkt för att inte baka bullar har varit att jag inte har haft en assistent, så igår när det ändå var så kallt var det att pröva denna mäster maskin, och tamifan det funkade och bullarna blev tom goda. Det var riktigt gott att avnjuta varma nygjorda bullar och ett glas oboy. 

Inatt har det varit som kallast 32,7 grader, brrr! Men det bryr sig inte Gizmo om han ska vara ute hela tiden ändå. Idag trotsade jag vädret och gick en promenad med han, det tog lite emot när tempmätaren visade -29 grader. Men det var bara att pälsa på sig, och när man väl var ute så var det riktigt skönt.
Hoppas nu att det kan bli lite varmare så vi kan ut och åka lite längdskidor. Iza vill ju gärna till slalombacken också. Och lite sugen är man ju att åka slalom också, men vi få se om det blir varmare, man litar ju inte alls på meterologerna iaf,sa att det skulle va runt -15 i dag, men det är det ju långt ifrån. 

God forsättning!!
 

RSS 2.0