Träningsläger

Ha inte haft lust eller inspiration till att skriva någon blogg och inte heller att läsa andras.
Men här är det bra. Evian börja få fart på gåstolen nu och han har upptäkt lådorna som är så roligt att öppna och stänga.
Jag börjar med en massa projekt i trädgården och ju mer jag håller på detsom mer grjor blir det somm ligger framme. Det har kommit till min insikt att jag kan inte avsluta något nu.. så fort jag börjar med något så går det en stund så är jag någon annanstans och påtar på. Är det något sån där " nymammabebis syndrom" eller?

I helgen har  vi varit inne på träningsläger med Gizmo, där var det flera andra "Gizmosar" alltså berner sennen hundar. 
Vi tränade drag och lydnad, så nu kan Gizmo inte bara dra pulka utan också dra skrinda och gå lös brevid och gå höger/vänster/backa och stanna. Så nu hoppas jag att vi har tiden att träna så vi få gå arbetsprov med honom. 

Iza avslutade hela helgen med att köra lite fyrhjuling- ni vet den där lilla blå som Evian fick när han var endast en vecka gammal :) (märks att han har en motorgalning till pappa!)
L-G startar den lilla blå, vänder sig om för att plocka upp något och han hinner inte ens vända sig om förrensIza slänger sig på och drar gasen i botten och far rätt in i snåret bland riset, där sitter hon med gasen i botten bland träden/riset och jorden bara sprutar. Hon springer in och skriker -JAG glömde vart bromsen satt!!! Tur att det bara slutade med litet skrapmärke.det kunde ju gått betydligt värre. Och tur var att hon hade hjälm på sig.

L-G då, jo han har nog sådan där nypappabebis-syndrom han mé. För han är lika förvirrad som jag......:)

 Vi får se när jag har lust att skriva nästa gång, nu tänker jag njuta av våren iaf!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Lena N

Nymammasyndromen har jag haft så länge jag kan minnas vännen... men ja har bara en unge =0/ det kanske är årskullen?! fast då passar ju inte LG in.. vad kan de då tänkas vara?! =0)Kram på er

2009-05-13 @ 22:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0